Jogurtipannkoogid

Pühapäeva hommikusöök seostub paljudel pannkookidega. Meie eelistame väikeseid pannkooke ja jogurt muudab pannkoogid mõnusalt kohevaks. Seekord kasutasin taignas ahjuõunajogurtit, kuid sobib ka iga teine jogurt. Maitsestamata jogurti puhul lisa veidi rohkem suhkrut.
Serveeri pannkooke moosi, mee või suhkruga.


Jogurtipannkoogid

2-le sööjale

2 muna
1 klaas jogurtit
2 dl jahu
1 tl vaniljesuhkrut
1/2 dl suhkrut
1 tl soodat või küpsetuspulbrit

praadimiseks võid või õli

Klopi muna jogurtiga lahti. Lisa jahu, suhkrud ja sooda või küpsetuspulbrit. Lase taignal 5 minutit seista, seejärel kuumuta pannile veidi võid ja küpseta pannkoogid.



8 thoughts on “Jogurtipannkoogid”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga