Kamapallimüsli

Kodus valmistatud müsli saab just sellisena nagu endale meeldib. Ma ei armasta kuivatatud puuvilju ja rosinaid müsli sees, seepärast teen üldiselt nn tavalist müslit. Viimase aja lemmikuks on lisada helvestele kamapalle. Mõnusalt krõmps ja parajalt magus.

Kamapallimüsli. Retsept ja foto Liisi Laanemäe

Alltoodud retsept on kakaoga tehtud, aga võib ka lihtsalt meega röstitult. Serveeri piimaga või sega maitsestamata jogurti hulka, soovi korral lisa värskeid marju-puuvilju.

Kamapallimüsli

Ingredients
  

  • 200 g täisterakaerahelbeid
  • 30 g kamapalle
  • 4 spl vedelat mett
  • 4 spl õli
  • 2 spl kakaod

Instructions
 

  • Sega kõik ained omavahel korralikult läbi. Puista müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Rösti eelkuumutatud 180-kraadises ahjus 20 minutit, vahepeal sega müslit paar korda. Jäta jahtuma. Serveeri smuuti, piima või jogurtiga.

Retsept valmis koostöös Salvestiga



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating