Kõrsikud šokolaadis

Šokolaadiga kaetud kõrsikud on laste seas iga peo hitt, oleme neid pakkunud laste sünnipäeval, viinud lasteaeda ja täna krõbistame kõrsikuid esimese septembri tähistamiseks.

Kõrsikud šokolaadis. Foto ja retsept Liisi Laanemäe

Šokolaadikõrsikute valmistamine on ääretult lihtne. Lapsevanema abi võib vaja minna vaid šokolaadi sulatamisel, ülejäänud tegevustega, sealhulgas suure segaduse tekitamisega 😉 , saavad lapsed kenasti ise hakkama.

Kaunistamiseks võib kasutada endale meelepäraseid värvilisi nonparelle, erilise efekti saavutamiseks oleme šokolaadikõrsikutele raputanud plaksusuhkrut. Tervislikumaks variandiks on puruna kasutada kookoshelbeid, pähkli- või marjapuru.

Vahvat 1. septembrit kõigile suurtele ja väiksematele koolijütsidele!

Kõrsikud šokolaadis

Ingredients

  • 1 karp magusaid kõrsikuid
  • 200 g tumedat sokolaadi
  • kaunistamiseks värvilisi nonparelle

Instructions

  • Sulata sokolaad. Vala sokolaad klaasi või muusse kõrgemate servadega väiksesse nõusse.
    Kasta kõrsik poolenisti sokolaadi sisse, lase ülejäänud sokolaadil tagasi nõrguda.
    Kaunista nonparellidega.
    Aseta tühja klaasi tahenema või küpsetuspaberiga kaetud alusele tahenema.
    Kiiremaks tahenemiseks aseta kõrsikud külmkappi.
Kõrsikud šokolaadis. Foto ja retsept Liisi Laanemäe


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga