Marineeritud aedoad

Siiani on meeles kui hästi maitsesid kunagi klassiõe sünnipäeval pakutud marineeritud aedoad. Siit ka minu esimene hoidis. Eks varsti näis, mis välja tuli … kui tuli 🙂

  • 1 kg aedubasid
  • 0,5 l vett
  • 20 g soola

Marinaad:

  • 0,5 l vett
  • tilli
  • petersellilehti
  • 20g soola
  • 20 g suhkrut
  • 20 g 30% äädikat

Oakaunad puhastada ja keeta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks, nõrutada ja panna purkidesse. Valmis keeta marinaad ja valada kuuma marinaadiga üle ja kuumutada purkidega kuumavee vannis 20 min 80 kraadi juures.

Retsept Naistemaailm.ee foorumist



2 thoughts on “Marineeritud aedoad”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga