Rabarberi-šokolaadikook

Nädalavahetusel tabas mind ootamatult suur šokolaadikoogi isu – mõeldud-tehtud. Vastavalt hooajale peab praegu koogis ka kindlasti rabarberit leiduma. Esiti tundus võõras rabarberi-šokolaadi kombinatsioon, aga tasus proovimist ja tasub mainida, et maitses hästi. Hästi pehme, tummine, veidi isegi brownie moodi kook. Sama mõnus ka paar päeva hiljem,

Rabarberi-šokolaadikook

200 g võid
200 g tumedat šokolaadi
4 muna
2 dl suhkrut
2 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
300 g rabarberit

Sulata paksupõhjalises potis või. Lisa tükeldatud šokolaad ja sega kuni tükid on sulanud. Vahusta munad suhkruga, sega hulka küpsetuspulbriga segatud jahu. Lisa juurde šokolaadi-võisegu ja sega ühtlaseks. Viimaks sega hulka tükeldatud rabarber. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 26-cm läbimõõduga koogivormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.



5 thoughts on “Rabarberi-šokolaadikook”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga