Valge šokolaadi maius mandlilaastude ja jõhvikatega

Viimastel päevadel on üha enam esinev ostingusõna blogisse jõudmisel isetehtud maiustused, trühvlid, kommid jne. Kui mul endal on kujunenud mõned lemmikud maiustused, mida jõuludeks valmistada, siis eks tahaks ju midagi uut ka proovida.
Katsetasin valge šokolaadi, mandlilaastude ja jõhvikate kooslust. Mulle väga meeldis, jõhvika hapukus koos magusa šokolaadiga, sees krõmpsuvad mandlilaastud. Tegin maiust ka röstitud kookoslaastudega, maitses väga hästi. Kookoslaastusid leiab näiteks Prismast.

Valge šokolaadi maius mandlilaastude ja jõhvikatega

100 g valget šokolaadi
1 dl värskeid jõhvikaid
4 sl mandli- või kookoslaaste

Sulata šokolaad, lase hetk jahtuda. Pane jõhvikad ja mandlilaastud kaussi, nirista peale šokolaad. Sega ettevaatlikult läbi, et jõhvikaid terveks jääksid.
Tõsta teelusikaga väikesed kuhjad küpsetuspaberile ja lase taheneda. Säilita õhukindlas karbis külmkapis.



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga