Gnocchi tomatipesto ja ahjuköögiviljadega
- 500 g gnocchi
- 190 g punast pestot
- 1 paprika
- 250 g kirsstomateid
- 1 küüslauguküüs
- veidi oliivõli
- 1 sl hakitud ürte (rosmariini, tüümiani, basiilikut)
- 50 g fetajuustu
Puhasta köögiviljad. Lõika paprika tükkideks, suuremad kirss-tomatid lõika pooleks, purusta küüslauk. Pane paprika, tomatid, küüslauk ahjuvormi. Nirista peale õli ja sega hakitud ürtidega. Rösti 220-kraadises ahjus 10-15 minutit.Aja potis vesi keema, maitsesta soolaga. Lisa gnocchi, keeda vastavalt juhendile (ca 4 min). Nõruta. Sega pestoga.Vala pesto-gnocchid ahjuvormi, sega kergelt läbi. Serveerimisel murenda peale fetajuustu ja basiilikulehti.