Go Back

Gnocchi tomatipesto ja ahjuköögiviljadega

Servings 4 inimesele

Ingredients
  

  • 500 g gnocchi
  • 190 g punast pestot
  • 1 paprika
  • 250 g kirsstomateid
  • 1 küüslauguküüs
  • veidi oliivõli
  • 1 sl hakitud ürte (rosmariini, tüümiani, basiilikut)
  • 50 g fetajuustu

Instructions
 

  • Puhasta köögiviljad. Lõika paprika tükkideks, suuremad kirss-tomatid lõika pooleks, purusta küüslauk. Pane paprika, tomatid, küüslauk ahjuvormi. Nirista peale õli ja sega hakitud ürtidega. Rösti 220-kraadises ahjus 10-15 minutit.
    Aja potis vesi keema, maitsesta soolaga. Lisa gnocchi, keeda vastavalt juhendile (ca 4 min). Nõruta. Sega pestoga.
    Vala pesto-gnocchid ahjuvormi, sega kergelt läbi. Serveerimisel murenda peale fetajuustu ja basiilikulehti.