Kilupirukad
Tänasele sarikapeole sai tehtud kilupirukaid. Ma pole ise neid kunagi söönud ega saanud kahjuks ka seekord, aga meespere küll kiitis. Väljanägemiselt olid igal juhul äärmiselt isuäratavad …
- 0,5 kg lehttainast
- 1 pakk (marineeritud) kilufileesid
- 3 muna
- soola
Rulli lehttainas 0,5 cm paksuseks, lõika u 8 x 8 cm ruutudeks. Suru ruudud muffinipanni avadesse. Aseta igale põhjale kilufilee. Klopi muna vahtu ja tõsta munavahtu igasse korvikesse (mina kasutasin jäätisekulpi ja umbes 1 kulbitäis mahtuski ühte korvikesse). Soovi korral keera korvikeste nurgad keskele kokku. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit kuni pirukad on pealt kuldpruunid.
Nii isuäratavad. Mul juba pikemat aega kilupirukate isu, tegemiseni aga pole jõudnud, ehk saan need maitsvad küpsetised jõulumenüüsse sobitada:)