Kohupiimamuffinid kirsside ja šokolaadiga
Kohupiimapasta muudab muffinid mõnusalt pehmeks ja mahlaseks. Ja kuna küll küllale liiga ei tee, lisasin taignasse veel šokolaadi ja kirsse. Väga head said!
- 2 suurt muna
- 100 g suhkrut
- 100 g sulatatud võid
- 2 dl nisujahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 100 g kuivatatud kirsse
- 100 g hakitud šokolaadi
- 200 g kohupiimapastat
Valmistamine:
Klopi munad suhkruga vahule. Sega juurde jahtunud sulavõi.
Sega jahu ja küpsetuspulber omavahel, lisa koos šokolaaditükkide, kuivatatud kirsside ning kohupiimaga munavahule. Sega õrnalt läbi.
Jaota tainas võitatud muffinipannile.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15-18 minutit, kuni muffinid on kenasti läbi küpsenud.