Jogurtipannkoogid
Pühapäeva hommikusöök seostub paljudel pannkookidega. Meie eelistame väikeseid pannkooke ja jogurt muudab pannkoogid mõnusalt kohevaks. Seekord kasutasin taignas ahjuõunajogurtit, kuid sobib ka iga teine jogurt. Maitsestamata jogurti puhul lisa veidi rohkem suhkrut.
Serveeri pannkooke moosi, mee või suhkruga.
Jogurtipannkoogid
2-le sööjale
2 muna
1 klaas jogurtit
2 dl jahu
1 tl vaniljesuhkrut
1/2 dl suhkrut
1 tl soodat või küpsetuspulbrit
praadimiseks võid või õli
Klopi muna jogurtiga lahti. Lisa jahu, suhkrud ja sooda või küpsetuspulbrit. Lase taignal 5 minutit seista, seejärel kuumuta pannile veidi võid ja küpseta pannkoogid.
Mega head pannkoogid. Aitäh!!!
Mega head pannkoogid. Aitäh!!!
Aitäh kommentaari eest! 🙂
Pannikad on head aga 1-2 dl suhkrut on ilmselt liiga palju…
Hei Kristjan. 1/2 dl tähendab siiski pool detsiliitrit 😀
Teen retseptis siiski täienduse, et suhkrukogus oleks kõigile üheselt arusaadav.
Postitust ei anna enam muuta, aga olgu veelkord öeldud, et 1/2 dl suhkrut = 0,5 dl suhkrut (3-4 spl suhkrut)
Tere, kui mul on vaja ära kasutada 1 liiter jogurtit, siis panen 8 muna?
Oi-oi, vastusega olen ilmselt hiljaks jäänud, aga kui soovid kasutada ära 1 liiter jogurtit, siis üks-ühele arvutus annab jah 8 muna, aga ma ise paneks 6-7 muna, nendest peaks piisama. Head küpsetamist!