Õllene sibulasupp juustusaiadega
Õllene sibulasupp juustusaiadega
4 sööjale
6 suurt sibulat
50 g võid
1 tl pruuni suhkrut
0,5 tl soola
musta pipart
1 tl kuivatatud tüümiani
1 sl jahu
1 dl õlut
1 l kuuma puljongit
8 saiaviilu
100 g Pikantset Juustu
Koori ja viiluta sibulad õhukeselt. Kuumuta paksupõhjalises potis või, lisa sibulad, suhkur, sool, veidi pipart, tüümian ja hauta madalal kuumusel pehmeks (ca 20 minutit). Raputa sibulatele jahu, sega läbi. Lisa õlu, keeda 5 minutit, et alkohol eralduks. Vala peale kuum puljong, keeda madalal tulel 1 tund. Vajadusel maitsesta soola-pipraga.
Tõsta supp kuumakindlatesse kaussidesse. Aseta supile saiaviilud, puista peale ohtralt riivitud juustu. Grilli 220-kraadises ahjus kuni juustusaiad on kuldpruunid. Tõsta kuumas kausid ettevaatlikult ahjust välja ja serveeri.
Retsept valmis koostöös Synnovega
Nii isuäratav!!!
Liisi, kas Synnove Pikantne juust meenutab natukenegi seda "vana kooli" pikantset juustu?
Pille, kahjuks ma ei tea, kuidas maitseb "vana kooli" pikantne juust, aga see nimetatud juust on häasti vänge lõhnaga, tugevama maitsega magusavõitu juust.
Mulle meeldib, kuigi esiti võib lõhn liiga vänge tunduda.
Impressive posts! My blog ZQ3 about Airport Transfer also has a lot of exclusive content I created myself, I am sure you won’t leave empty-handed if you drop by my page.