Pastaroog köögiviljadega
Valmista lihtne ja kiirelt valmiv pastaroog, lisades makaronidele hooajalisi köögivilju nagu tomat ja suvikõrvits. Kastme muudab põnevamaks palsamiveiniäädikas.
Pastaroog köögiviljadega
400 g makarone
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
2-3 tomatit
1 väike suvikõrvits
2 sl palsamiveiniäädikat
1 sl hakitud värsket punet
1 sl värsket hakitud basiilikut
sool
musta pipart
Kuumuta pannil õli, lisa hakitud küüslauk ja sibul. Haki tomatid väiksemateks kuubikuteks ja lõika suvikõrvits pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Lisa pannile tomat, maitsesta palsamiveiniäädikaga, hakitud pune ja basiilikuga. Viimasena lisa suvikõrvits. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lase mõni minut haududa.
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees al dente. Nõruta hoolega ja sega kastme hulka. Serveeri.