Pesto Rosso spagetid
Pesto Rosso spagette võib vabalt nimetada mugavustoiduks. Valmib vähese vaevaga, kiiresti ja maitseb imeliselt. Pesto valmistatakse aromaatsetest päikesekuivatatud tomatitest – selle võib vabalt ka nädalapäevad varem valmis teha ja külmkapis säilitada. Seega jääb üle vaid spagetid keema panna ja pestoga läbi segada. Tõeline maiuspala!
Pesto Rosso spagetid
Ingredients
- 500 g spagette
- Pesto Rosso:
- 200 g päikesekuivatatud tomateid
- veidi päikesekuivatatud tomatite õli
- 1 küüslauguküüs
- 50 g Parmesani
- 30 g röstitud mandlilaaste
- serveerimiseks kirsstomateid värsket basiilikut ja Parmesani
Instructions
- Riivi juust ja pane kõik ained blenderisse või purusta saumikseriga. Purusta ühtlaseks massiks. Keeda spagetid soolases vees al dente. Nõruta spagetid ja sega pestoga. Serveeri kirsstomatite, värske basiiliku ja riivitud Parmesaniga.