Pesto Rosso spagetid

Pesto Rosso spagette võib vabalt nimetada mugavustoiduks. Valmib vähese vaevaga, kiiresti ja maitseb imeliselt. Pesto valmistatakse aromaatsetest päikesekuivatatud tomatitest – selle võib vabalt ka nädalapäevad varem valmis teha ja külmkapis säilitada. Seega jääb üle vaid spagetid keema panna ja pestoga läbi segada. Tõeline maiuspala!

PESTO ROSSO SPAGETID

4-6 sööjale

500 g spagette


Pesto Rosso:
200 g päikesekuivatatud tomateid
veidi päikesekuivatatud tomatite õli
1 küüslauguküüs
50 g Parmesani
30 g röstitud mandlilaaste
serveerimiseks kirsstomateid, värsket basiilikut ja Parmesani

Riivi juust ja pane kõik ained blenderisse või purusta saumikseriga. Purusta ühtlaseks massiks. 
Keeda spagetid soolases vees al dente. Nõruta spagetid ja sega pestoga. Serveeri kirsstomatite, värske basiiliku ja riivitud Parmesaniga.



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga