Pesto Rosso spagetid

Pesto Rosso spagette võib vabalt nimetada mugavustoiduks. Valmib vähese vaevaga, kiiresti ja maitseb imeliselt. Pesto valmistatakse aromaatsetest päikesekuivatatud tomatitest – selle võib vabalt ka nädalapäevad varem valmis teha ja külmkapis säilitada. Seega jääb üle vaid spagetid keema panna ja pestoga läbi segada. Tõeline maiuspala!

Pesto Rosso spagetid. Retsept ja foto Liisi Laanemäe

Pesto Rosso spagetid

Servings 4 sööjale

Ingredients
  

  • 500 g spagette
  • Pesto Rosso:
  • 200 g päikesekuivatatud tomateid
  • veidi päikesekuivatatud tomatite õli
  • 1 küüslauguküüs
  • 50 g Parmesani
  • 30 g röstitud mandlilaaste
  • serveerimiseks kirsstomateid värsket basiilikut ja Parmesani

Instructions
 

  • Riivi juust ja pane kõik ained blenderisse või purusta saumikseriga. Purusta ühtlaseks massiks. 
    Keeda spagetid soolases vees al dente. Nõruta spagetid ja sega pestoga.
    Serveeri kirsstomatite, värske basiiliku ja riivitud Parmesaniga.
Pesto Rosso spagetid. Retsept ja foto Liisi Laanemäe


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating