Teokarbid kooreses päikesekuivatatud tomati kastmes

Esimene katsetus oma päikesekuivatatud tomatitest, mis andsid pastale väga hea maitse.

  • 400 g teokarbikujulist või mõnda muud pastat
  • 2 küünt küüslauku
  • 7-8 päikesekuivatatud tomatit
  • 2 dl vahukoort
  • 1 sl päikesekuivatatud tomatite õli
  • soola
  • musta pipart

Serveerimiseks:

  • basiilikut (värsket)
  • parmesani

Pane pasta rohkesse soolaga maitsestatud vette keema. Kuumuta purustatud küüslauku kastruli põhjas päikesekuivatatud tomatite õlis 1-2 minutit. Lisa tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ja koor, kuumuta üheskoos veel kord läbi. Maitsesta soola-pipraga. Nõruta pasta ning vala peale kaste, sega segamini. Serveerimisel puista roale riivitud Parmesani juustu ja värskeid basiilikulehti. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Retsept on pärit raamatust “Pereköögi kokaraamat”



7 thoughts on “Teokarbid kooreses päikesekuivatatud tomati kastmes”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga