Ühe panni lõheroog
Hästi lihtsalt valmistatav õhtusöök.
- 400 g kartuleid
- 3 sl oliivõli
- 300 g lillkapsast
- 2 peotäit kirsstomateid
- 1 sl palsamiäädikat
- 300 g lõhefileed
- soola
Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika suuremad kartulid pooleks, sega kõik 1 sl õliga ja tõsta 20 minutiks ahju röstima. Sega lillkapsas 1 sl õliga ja lisa kartulite juurde ning küpseta veel 15 minutit. Kata roog kirsstomatite ja palsamiäädikaga ning kaheks tükiks lõigatud lõhega, millele on niristatud 1 sl õli. Hoia veel10-15 minutit ahjus. Riputa valmis roale soola.
Retsept on mõeldud 2-le sööjale.
Retsept on pärit ajakirja “Oma Maitse” numbrist mai 2009.
I like this blog it’s a master piece! Glad I observed this on google..