Külm redisesupp

Suurepärane kõhutäide kuumal suvepäeval. Toekamaks lõunaks võib supile lisada kurki, tomatit ja viinerit.

Kogus neljale

  • 400 kuni 450 g redist
  • 5 dl keefirit
  • 2 dl 10% rõõska koort
  • sidrunit (1-1.5 sl mahla)
  • 1 tl suhkrut
  • 3-4 tl ürdisoola
  • 0.25 tl musta pipart


Serveerimiseks:

  • hakitud värsket murulauku


Valmistamine:
Pese ja tükelda redised ning peenesta koos keefiriga köögikombainis.
Sega rõõsk koor sidrunimahla ja suhkruga, lisa supile. Maitsesta ürdisoola ja pipraga.
Serveeri külmalt koos hakitud murulauguga.


Allikas: Pereköögi kokaraamat



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga