Granaatõunamarinaadis kanavardad

Hilissuve mõnus soe ilm. Kes ei ole grilli talvekorterisse ära pakkinud, siis sobib täna küll veel üks grillimine ette võtta ja lõpetada grillihooaeg maitsvate kanavarrastega.
Granaatõunasiirup on väga intensiivse magus-hapuka maitsega, sobib hästi marinaadidesse, kastmetesse, linnulihale, aga mulle meeldib granaatõunasiirupit ka jäätise peale niristada.
Kanavarraste kõrvale serveerisin saia-tomatisalatit panzanellat.

Granaatõunamarinaadis kanavardad

1 kg kana kintsuliha

Marinaad:
1 dl granaatõunasiirupit (Naršarab)
1 dl vedelat mett
0,75 dl sojakastet
0,25 tl musta pipart

Lõika kanaliha suupärasteks tükkideks.
Marinaadi jaoks sega kõik ained omavahel kokku. Vala marinaad kanalihatükkidele ja lase vähemalt 2 tundi külmas kinnises anumas maitsestuda.
Küpseta kanaliha grillil või ahjus.



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga