Koorene kartuli-soolalõhesalat

Nami-Namis on käimas kalasalatite kooskokkamine.

Justkui tellitult oli mul külmkapis ootamas karbike soolalõhet ning kuna eelmisest õhtust oli üle jäänud mõned keedetud pariisi kartulid, siis retsepti ma otsima ei hakanud, vaid keerasin kokku kõige tavalisema kartuli-soolalõhesalati. Kiirelt keetsin lisaks paar muna, hakkisin sibula ning segasin kokku kastme. Peale rohkelt värsket tilli. Kiirelt valmis ja väga maitsev!

Maitsvaid kalasalati valmistamise ideid leiad lisaks Nami-Nami kalasalatite teemast.

Koorene kartuli-soolalõhesalat

3-4 keedetud kartulit
1 punane sibul
1 muna
100 g soolalõhet

5 sl kreeka jogurtit
1 tl mahedat sinepit
sidrunimahla
soola-pipart
värsket hakitud tilli

Tükelda kartulid. Puhasta sibul ja viiluta õhukeselt. Lõika kala ja muna suupärasteks tükkideks. Tõsta kõik komponendid kaussi. Kastmeks sega maitsestamata jogurt sinepi, sidrunimahla, soola-pipraga. Sega kaste salati hulka, raputa peale hakitud tilli.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga