Maasika-kookosekreem chia seemnetega

Hiljuti õnnestus mul kaubandusest soetada chia seemneid. Pisikesed kirjud seemned, milles kasulikud kiudained ja Omega 3 rasvhapped. Niisama krõbistades meenutavad mooniseemneid, kuid vedelikus paisuvad seemned kümnekordseks.
Olen kasutanud chia seemneid hommikuse müsli sees ja magustoitudes. Siin üks hooajaline maasikakreem. Tervislik variant koosneb kookospiimast, maasikatest, banaanist ja chia seemnetest, magusamale variandile lisasin mõned purustatud beseed.
Maasika-kookosekreem chia seemnetega

4 sööjale
400 g maasikaid
2 banaani
400 ml kookospiima
4 sl chia seemneid
soovi korral mett või suhkrut
Pane maasikad, banaanid ja kookospiim blenderisse ning purusta ühtlaseks. Lisa chia-seemned ja sega ühtlaseks. Jaota magustoidupokaalidesse ja tõsta paariks tunniks külmkappi tahenema.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga