Peekonisse mähitud kanarullid pestotäidisega

Need kanarullid on mul juba ammu kirja pandud, aga miskipärast avaldamine on kahe silma vahele jäänud. Kuna seda on mitmeid kordi küsitud, siis nüüd on retsept kõigile kättesaadav.
Kanarullid on piisavalt lihtne valmistada argiõhtul, aga küllalt erilised, et pakkuda ka pidulaual. Kui karulaugupestot käepärast pole, võib selle asendada tavalise pestoga, kuhu lisatud veidi pressitud küüslauku. 
Kasutasin rullide valmistamiseks kana kintsuliha, mis on mahlasem kui filee, kuid samas ajab ka fileetükk asja ära – ümber mässitud peekon aitab mahlasust säilitada.


Peekonisse mähitud kanarullid pestotäidisega

4-6 sööjale

6 nahata ja kondita kana kintsuliha tükki
4 sl karulaugupestot või 4 sl pestot ja pool küüslauguküünt
50 g riivitud parmesani
6 õhukest peekoniviilu

Pane ahi 200 kraadile soojenema ja tõsta ahju ka õlitatud praepann.
Täidiseks sega karulaugupesto ja riivitud parmesan. Tõsta supilusikatäis pesto-juustusegu lihatükile, keera kokku ja rulli ülejäänud pesto-juustutäidises, et ka välispind saab kaetud. Mähi ümber peekoniviil ja aseta liitekoht allpool eelsoojendatud praepannile. Küpseta ahjus 30 minutit või kuni kanatükid on küpsed.



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga