Kreeka jogurt marjade, chia seemnete ja vahtrasiirupiga

Viimane aeg sügavkülmast viimased marjakarbid välja kookida, et uutele ruumi teha. Seekord jagan üht magustoidu ideed. Just ideed, sest tegemist on väga lihtsa, kuid ülimaitsva kooslusega, mille puhul on raske täpseid koguseid ja retsepti kirjeldada, vaid kõike sobib lisada tunde järgi, kuidas endale meelepärane on.
Mulle meeldib peale niristada vahtrasiirupit või vedelat mett, mõni eelistab aga lihtsalt jogurti-marja versiooni. Kusjuures sobib nii magustoiduks kui ka hommikueineks. Hommikusöögiks puistan peale veel veidi röstitud kaerahelbeid.Kreeka jogurt marjade, chia seemnete ja vahtrasiirupiga

4 sööjale

1 suur tops kreeka jogurtit
marju (vaarikaid, mustikaid)
1 sl chia seemneid
vahtrasiirupit

Tõsta magustoidupokaalidesse kreeka jogurtit, puista peale marjad ja chia seemned. Nirista peale vahtrasiirupit. Serveeri kohe.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga