Kana-spagetiroog

Kanahakklihast ja spagettidest tõeline mugavusroog. Toit valmib lihtsalt ja kiiresti ning selleks on tarvis vaid ühte potti või sügavamat panni. Vähese vaevaga valmib pannitäis aromaatse tomatikastmega pastarooga, mille järel isegi taldrikud puhtaks limpsitakse.


KANA-SPAGETIROOG

1 sibul
1 porgand
1 küüslauguküüs
2 spl õli
300 g delikatess broileri-hakklihasegu
1 l kuuma kanapuljongit
400 g tükeldatud tomateid omas mahlas
100 g ketšupit
250 g spagette
vajadusel soola
100 g juustu

Haki sibul ja küüslauk, riivi porgand jämedalt. Kuumuta paksupõhjalises potis või kõrge servaga pannil õli, lisa kanahakkliha, sibul, küüslauk ja porgand ning prae läbi. Vala juurde kuum kanapuljong, tükeldatud tomatid ja ketšup. Sega korralikult läbi. Murra spagetid kolmeks osaks ja lisa pastaroale. Lase kaane all vaikselt keeda 10 minutit, aeg-ajalt segades. Vajadusel maitsesta soolaga. Serveerimisel puista peale riivitud juustu.

Retsept valmis koostöös Salvestiga


1 thought on “Kana-spagetiroog”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga