Hommikupuder banaani ja maapähklivõiga
Minu viimase aja lemmik hommikupuder on valmistatud banaani ja maapähklivõiga. Pudru valmistamiseks eelistan täisterahelbeid, näiteks täistera kaerahelbeid või Veski Mati 5 täistera helbeid, millest viimane on samuti uus lemmik.
Pudru valmistan veega, kreemisust ja maitset annab lisatud purustatud banaan ja maapähklivõi. Maapähklivõi on toitev ja sisaldab kasulikke toitaineid, nagu rasvhapped, kiudained ja valk. Sel korral serveerisin putru pekaanipähklite ja veidikese vahtrasiirupiga, aga sama hästi sobib ka marjadega või hoopis ilma lisanditeta süüa.
Pudru valmistan veega, kreemisust ja maitset annab lisatud purustatud banaan ja maapähklivõi. Maapähklivõi on toitev ja sisaldab kasulikke toitaineid, nagu rasvhapped, kiudained ja valk. Sel korral serveerisin putru pekaanipähklite ja veidikese vahtrasiirupiga, aga sama hästi sobib ka marjadega või hoopis ilma lisanditeta süüa.
HOMMIKUPUDER BANAANI JA MAAPÄHKLIVÕIGA
2 dl täistera pudruhelbeid
4 dl vett
näpuotsatäis soola
1 banaan
2 sl maapähklivõid
soovi korral serveerimiseks pähkleid ja vahtrasiirupit
Pane vesi ja pudruhelbed potti ning keeda vastavalt pakendi õpetusele. Maitsesta soolaga. Sega hulka kahvliga purustatud banaan ja maapähklivõi. Soovi korral serveeri pähklite ja nirista peale vahtrasiirupit.
Väga hea)