Banaani-šokolaadimuffinid kaerahelvestega

Banaanimuffnid on meil kõige sagedamini valmistatavad küpsetised – kui tahaks kiiresti midagi maitsvat ja no eks neid pruuniks tõmbavaid banaane ka ikka puuviljakaussi tekib.

Need muffinid  sisaldavad korraliku hulga kaerahelbeid ja on seetõttu kiudainerikkad ning sobivad seetõttu imehästi ka hommikusöögiks.
Valmistamine on väga lihtne, ainete kokkusegamine ei võta kindlasti rohkem kui 15 minutit. Lisandeid võib varieerida enda maitse järgi – lisada šokolaaditükke, seemneid või pähkleid, just nagu endale meeldib või sahvrivarud võimaldavad 🙂



BANAANI-ŠOKOLAADIMUFFINID KAERAHELVESTEGA

3 banaani
2 muna
150 g nisujahu
100 g täistera kaerahelbeid
50 g suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
50 g Olivia rapsiõli
80 g šokolaadinööpe

Püreesta banaanid ja munad. Sega omavahel kuivained. Lisa banaanipüree kuivainetele. Sega juurde õli ja viimasena šokolaadinööbid. Tõsta tainas võitatud muffinivormidesse. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

Retsept valmis koostöös Oliviaga



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.