PANKOPANEERINGUS KOTLETID KÕRBEKARTULITEGA
Kõrvale tegin krõbedad kartuliviilud. Nende saladus peitud kartulitärklise väljaloputamises, seetõttu saavad kartulid eriti krõbedad. Soola lisan küpsetamise lõpus, sest sool kuivatab toitu.
Igaljuhul sai õhtusöök meie peres palju kiita ja ehk keegi siit järgmise õhtusöögi idee.
PANKOPANEERINGUS KOTLETID KÕRBEKARTULITEGA
8-10 kartulit
õli
soola
2 porgandit
1 väike suvikõrvits
1 sibul
500 g hakkliha
1 muna
3 dl panko riivsaia
soola ja musta pipart
Kõigepealt valmista ette kartulit. Koori ja lõika õhukesteks viiludeks. Loputa kartuleid vees, et eralduks liigne tärklis. Nõruta kartulid, vala peale puhas vesi ja loputa veelkord. Nõruta kartulid. Laota kartuliviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale õli ja küpseta 220 kraadises ahjus 20 minutit. Sega kartulid läbi, alanda kuumus 200 kraadile ja küpseta veel 20 minutit kuni kartulid on kuldsed. Raputa krõbekartulitele soola.
Riivi porgandid ja suvikõrvits, haki sibul. Sega hakkliha, riivitud porgandid, suvikõrvits, sibul ja muna. Maitsesta hakklihasegu soola ja musta pipraga. Vormi kotletid ning veereta neid soola ja pipraga maitsestatud panko riivsaias. Kuumuta pannil õli, prae kotletid kiiresti mõlemalt poolt kuldseks ja tõsta ahjuvormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Very interesting details you have observed, appreciate it for putting
up.!
sugar defender official website
Uncovering Sugar Protector has been a game-changer for me, as
I have actually constantly been vigilant concerning handling my blood glucose
levels. With this supplement, I really feel encouraged to organize my wellness, and
my latest medical examinations have actually shown a considerable turn-around.
Having a reliable ally in my edge offers me with a sense of security and confidence, and I’m deeply grateful for the profound difference Sugar Defender
has made in my wellness.