Naadi-idusalat

Nüüd on ka naat ära proovitud. Salat tuli värske ja toitev, kuid naadist üksi ma siiski lugu pidada ei oska. On teine ikka väga umbrohu maitsega. Kevadrohelisest aga ootan väga karulauku, mida kahjuks siinkandis looduses ei leidu. Õnne kombel õnnestus mul saada karulaugu taimed, mis nüüd mustsõstra põõsa varjus end sirgeks ajavad. Loodame, et saab asja.

Naadi-idusalat

2-l sööjale

2 suurt peotäit naati
100 g idusid
2 keedetud muna
4 redist

Kaste:
hapukoor
majonees
veidi naati
soola

Haki naat peeneks ja tõsta koos idudega taldrikule. Laota peale viilutatud redised ja keedumuna.
Kastme jaoks sega kõik ained omavahel. Nirista kaste salatile.



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga