Ekleerid kohupiimatäidisega

Imemaitsvad ekleerid kohupiima-vahukooretäidisega.

1 portsjon keedutainast (valmistamisõpetust vaata siit)

Täidis:

  • kohupiimapastat
  • vahukoort
  • 1 tl vanillsuhkrut

Glasuur:

  • 150 g tumedat šokolaadi
  • 50 g võid

Suru niiskele ahjuplaadile umbes 3 cm vahedega läbi kondiitrikoti otsaku 10 cm pikkused ja 2 cm laiused ribad. Küpseta 25 minutit.
Kohe pärast ahjust võtmist lõika külge pragu, kus aur välja pääseb ja saab sisse panna täidise.
Sulata šokolaad väikesel kuumusel koos võiga ning kata koogikesed saadud seguga. Kui glasuur on tardunud, võid ka täidise sisse panna.

Allikas: Suur küpsetamisraamat II osa



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga