Tomati-sinihallitusjuustu muffinid

Eile saatsin mehe poodi vahukoort ostma, kuna juba ammu mõlkus mõttes teha ühte pirnikooki. Koju jõudes selgus, et ta oli ostnud küll kotitäie asju, kuid mitte vahukoort 🙁

Aga kui küpsetamistuhin juba peale tuleb, siis peab ikka midagi küpsetama. Niisiis otsustasin külmkapi sisu inventeerides tomati ja sinihallitusjuustu muffineid teha.

Muffinid tulid igatahes mõnusalt seest pehmed ja pealt krõbedad.





TOMATI-SINIHALLITUSJUUSTU MUFFINID 

12 tk

2 dl keefiri või maitsestamata jogurtit (paksemat)
100 g toorjuustu
3 muna
3 tl küpsetuspulbrit
5 dl jahu
1 tl kuivatatud ürdisegu (tüümian, baliilik, pune)
75 g sinihallitusjuustu
1 dl päikesekuivatatud tomatid

Mikserda jogurtit, toorjuustu ja mune energiliselt paar minutit. Lisa omavahel segatud kuivad ained, seejärel kuivatatud ürdid, pudendatud juust ja peeneks hakitud tomatid. Tõsta tainas võitatud muffinivormidesse. Küpseta 180 kraadi juures 20-25 minutit.

Retseptiidee raamatust “100 rooga”



3 thoughts on “Tomati-sinihallitusjuustu muffinid”

  • 5dl jahu tundub natuke liig.. Lisasin õli juurde, et segada saaks, ja siis veel tsipa vett ja sellest ka ei piisanud, lõpuks panin piima ka juurde.
    Palun kirjutage retsepti juurde, mitme muffini jaoks kogused on mõeldud 🙂 Taigna koguse järgi tundub mulle, et 24 muffini jaoks?

  • Kas aineid sai ikka õiges koguses? Retsepti järgi tundub, et keefir, toorjuust ja munad võiksid kokku anda piisavalt vedela taina.
    Proovin lähipäevadel retsepti korrata ja kirjutan siis täpsema kommentaari.

  • Aega läks, aga asja sai.
    Tegin muffinid retsepti järgi valmis ja ained on küll kõik õigetes kogustes. Tainas tuleb üsna paks ja tihke, aga siiski kenasti vormidesse tõstetav.
    Küpsetamise temperatuuri vähendasin 180 kraadile.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga