Šokolaadi-kaeraküpsised  • 125 g küpsetusmargariini
  • 1,5 dl fariinsuhkrut
  • 2 muna
  • 2,5 dl jahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 4 dl kiirkaerahelbeid
  • 100 g tumedat šokolaadi

Lõika šokolaad lõikelaual suure noaga väikesteks tükikesteks. Mikserda korralikult margariin(sulatatud) ja fariinsuhkur (u. 5 min.) Lisa ükshaaval munad ja vahusta segu võimalikult kohevaks. Sega jahu, šokolaaditükikesed, küpsetuspulber, vanillsuhkur ja kaerahelbed omavahel. Lisa kuivained segule. Sega korralikult (võid kasutada miksri taignasegamisotsikuid). Tõsta supilusikaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile kuhjakesed ning vajuta need veidi lamedamaks. NB! Jäta küpsiste vahele laienemisruumi. Küpseta ahju keskmisel siinil 175 kraadi juures 15 minutit. Tõsta küpsised siledale alusele jahtuma.

Retsept on pärit raamatust “Suur küpsetamisraamat 1.osa”
Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga