Siiruviiruline šokolaadi-mascarpone kreem
Üle pika aja üks tõeliselt mõnus magustoit. Hästi kreemjas ja hõrgu kohvilikööri maitsega. Piisab väikesest portsjonist, kuna kreem on üsna rammus.
Lisan hilisema kommentaarina:
- 140 g tumedat šokolaadi
- 1.5 dl 35% rõõska koort
- 5 sl Bailey’s või Vana Tallinna vm koorelikööri
- 250 g toorjuustu
Kaunistuseks:
- hakitud šokolaadi
Valmistamine:
Murra šokolaad tükkideks ja pane 1,5-2 minutiks mikrosse, kuni šokolaad on sulanud. Vahusta rõõsk koor ja lisa kooreliköör. Hõõru toorjuust pehmeks ja sega vahukoore hulka. Kui šokolaadisegu ja toorjuustusegu on mõlemad toasoojad, siis sega siiru-viiruliselt kokku. Jaota magustoidupokaalidesse ja kaunista hakitud šokolaadiga.
Allikas: Nami-Nami retseptikogu
Nii tore, et maitses!