Sealihakarri shampinjonidega
Piisavalt teravaid elamusi pakkuv ning samas kreemjas sealiha ja seentega karrikaste.
4 sööjale
- 2 spl taimeõli
- 2 sibulat
- 1 küüslauguküüs
- 500 g seafilee
- 4 dl kookospiima
- 0,5 laimi või sidruni mahl
- 2 spl kollast (või rohelist) karripastat
- 140 g shampinjone
- 2 spl heledat sojakastet
- 2 spl tai kalakastet
- värskeid basiilikulehti
Kuumuta pannil õli ning küpseta peenelt viilutatud sibulat ja küüslauku paar minutit. Lõika sealiha kuubikuteks , lisa pannile ja kuumuta 3–4 minutit, kuni sealiha muutub kreemikasvalgeks.
Lisa kookospiim, laimimahl ja karripasta ning keeda vaikselt 10 minutit. Seejärel lisa seened ja keeda veel 5 minutit. Sega juurde sojakaste, kalakaste ja basiilikulehed.
Serveeri kuskussiga.