Sidrunikreemiruudud

Midagi Ă”ige kollast ja magusat 🙂 
Hea moodus sidrunikreemi Ă€rakasutamiseks, kui seda muidugi kunagi peaks niisama ĂŒle jÀÀma. Sidrunikreemi kogust suurendades ja ĂŒmmargust koogivormi kasutades, saad sidrunikoogi mÔÔtu kĂŒpsetise.
























Koostis:
50 g suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
100 g pehmet vÔid130 g jahu

Sidrunikreemi valmistamisÔpetus siin

Vooderda vĂ€iksem ahjuplaat (ca 20 x 30 cm) kĂŒpsetuspaberiga.   
Mikserda vĂ”i suhkruga kohevaks. Lisa vanillsuhkur ja vĂ€hehaaval jahu kuni moodustub ĂŒhtlane mass. Suru tainas vooderdatud ahjuvormi pĂ”hja. KĂŒpseta pĂ”hja 180 kraadi juures 30-40 minutit. VĂ”ta kĂŒpsenud pĂ”hi ahjust ja alanda ahju temperatuuri 150 kraadile. JĂ€ta pĂ”hi mĂ”neks hetkel jahtuma.
Valmista sidrunikreem ja vala eelkĂŒpsetatud pĂ”hjale. KĂŒpseta ahjus 150 kraadil 20 min.
JÀta jahtuma ja lÔika siis ruutudeks. Soovi korral raputa peale tuhksuhkrut.



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. NÔutavad vÀljad on tÀhistatud *-ga