Pasta karulaugupesto ja kukeseentega

Hästi lihtne viis pastaroa valmistamiseks, eriti kui karulaugupesto on eelnevalt valmis. Hooajal kasuta värskeid kukeseeni, talvel aga sobivad külmutatud kukeseened ka väga hästi. Kui soovid kooresemat kastet, siis kuumuta rõõsk koor, lisa hulka pesto ja kukeseened ning seejärel sega valmiskeedetud pastaga. Kõrvale viil ciabattat.

Pasta karulaugupesto ja kukeseenetega

2-le sööjale

200 g pastat
100 g (sulatatud) kukeseeni
soola pipart
parmesani serveerimiseks

Keeda pasta soolases vees “al dente”. Prae kukeseened võiga läbi. Sega valmiskeedetud pastale juurde pesto ja kukeseened. Maitsesta soola-pipraga. Serveerimisel riivi peale parmesanilaaste.


3 thoughts on “Pasta karulaugupesto ja kukeseentega”

  • Ei meeldinud meie perele see toit, kuigi oleme suured karulaugusõbrad. 4tl pestot ei andnud üldse mitte mingisugust maitset, panin rohkem tl, ikka ei midagi, st et pasta maitse jääb domineerima. Niisama karulauku süüa nt röstitud sepikuviilu ja juustuga on palju parem. Pesto tegin ise-vänge värk, nüüd seisab kapis, ei tea mis teha sellega.

  • Kahju, et retsept pettumuse valmistas.
    Täpselt ei saa kommentaarist aru, kas pesto oli liiga vänge, kuid samas ei andnud pastale karulaugu maitset?
    Viidatud retsepti järgi tehtud pesto tuleb mõõdukalt karulaugune, aga maitsed on muidugi erinevad.

  • Tegin ka ja minule maitses VÄÄÄ-GAA! Pestot panin rohkem üksnes seetõttu, et karulaugupesto maitse meeldib lihtsalt nii väga. Lihtne ja hea retsept, aga ise ei oleks selle peale tulnudki, et pestot pastaga segada. Igatahes tänud!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga