Maasika-melonisalat sinihallitusjuustuga

Puhkus??? Puhkus!!! 

Puhkusega on alati nii, et kui see algab, siis ei tea kuhu poole joosta ja mida teha ning kui viimane nädal käes, algab paanika, sest puhkus saab ju kohe läbi ja tegelikult pole midagi teinudki. 

Õnneks on esimesed päevad on möödunud töiselt, kuid siiski toredalt – saime pika päeva olla vanaema juures ning täna külastasime Vastseliina Maarahva laata. Oh, kuidas mulle laadad meeldivad, mis sest, et tegelikult reaalselt ma lahkun sealt sama tühjade kätega nagu tulles. Vaadata on ka vahva 🙂 Kogu see laadamelu on see, mis tõmbab.

Aga vanaema juures olid esimesed maasikad valmis saanud. Kuigi alles mõned üksikud, siis olid need ikkagi väga-väga magusad. Kaasa korjasin ka mõned, mis noppimise hetkel alles ühe külge pealt heledad, kuid hommikuks olid needki punaseks küpsenud.  

Siin aga on imehea kooslust maasikatest, melonist ja sinihallitusjuustust. Värsked ja mahlased marjad sobivad  fantastiliselt tugevamaitselise sinihallitusjuustuga. Suurepärane suvine salat!

Puhkus on tore! 🙂

maasika-meloni-salat
Maasika-melonisalat sinihallitusjuustuga

Maasika-melonisalat sinihallitusjuustuga

1 kimp frillice salatit 

1/2 melonit 

200 g maasikaid 

100 g kvaliteetset sinihallitusjuustu 

Kaste: 

3 tl apelisinimahla 

2 tl oliivõli 

1 tl mett 

1 tl sidrunimahla 

Valmistamine: 

Rebi salat kaussi. Aseta salatilehtdele tükeldatud melon, viilutatud maasikad ja sinihallitusjuust. Sega kokku kastmeained ning nirista salatile. Serveeri. 

maasika-meloni-salat
Maasika-melonisalat sinihallitusjuustuga

Vaata veel suviseid salatiretsepte:



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga