Tomati-virsikusalat mündiga
Aiast saab juba peaaegu värske salatikraami kätte. Talisibul ja murulauk kasvavad mühinal, samuti piparmünt, mis järjest oma kasvupinda laiendab. Hoolimata sellest, et usin muruniitja mu piparmündi mõned nädalad tagasi maatasa niitis.
Täna aga saab juba mündilehti noppida ja valmistada mahlase grill-liha kõrvale rõõmsavärvilist salatit.
Proovige seda maitsvat tomati-virsikusalatit mündiga ning nautige suvist maitseelamust,g annavad salatile suvise puudutuse, aromaatsed mündilehed lisavad salatile värskendava maitse.
Tomati-virsikusalat mündiga on suurepärane valik nii lõuna- kui ka õhtusöögiks ning sobib suurepäraselt ka grillroogade kõrvale. Selle värske ja mahlane maitse pakub suvist rõõmu ja toob esile looduslike toorainete parimad omadused. Lisaks on see salat visuaalselt atraktiivne ja värvikas, mis muudab selle pilkupüüdvaks roaks laual.
TOMATI-VIRSIKUSALAT MÜNDIGA
4-le sööjale
1 suur purk konserv-virsikuid või 4 värsket virsikut
4 tomatit
suur peotäis värskeid mündilehti
Salatikaste:
3 sl oliivõli
1 sl valget veiniäädikat
1 sl sidrunimahla
soola
musta pipart
mett
Valmistamine:
Sega kastmeained omavahel ja maitsesta.
Poolita virsikud, eemalda kivid ja lõika virsikud sektoriteks.
Lõika tomatid sektoriteks.
Laota virsikud ja tomatid serveerimistaldrikule. Kaunista mündilehtedega ning nirista peale salatikaste.
Algretsept: 100 rooga sarja Tomatiraamat (retsept Nami-Namis)
VAATA LISAKS:
KURGI-TOMATISALAT PÄRLKUSKUSSIGA
Väga mõnus, värviline ja suvine tunne tuleb peale seda pilti vaadates! 🙂 Salat on ka kindlasti väga maitsev, piparmünt salatites on ka minu üks suur lemmik 🙂
Maitsev on tõesti. Minu suureks üllatuseks sobivad nii erinevad komponendid omavahel jube hästi 🙂