Sibulasupp
Nüüd, kui päike juba soojendab, kuid väljas on ikkagi veel miinuskraadid ja müts tuleb kindlalt külma tuule tõttu peas hoida, soojendab mõnus tummine sibulasupp hästi. Lisaks on valmistamine hästi lihtne ja toorainet peaks ka alati kodus leiduma.
Märtsikuus on veelgi põhjust suppe vaaritada, sest Nami-Namis on käimas supiteemaline kooskokkamine.
Sibulasupp
4-le sööjale
250 g sibulaid
2 sl võid
1 spl jahu
1 l puljongit
meresoola
musta pipart
Serveerimiseks:
tugevamaitselist juustu
saiakrutoone
Koori ja viiluta sibulad. Kuumuta sibulaviile madalal kuumusel võis kuni sibulad on klaasjad. Sega juurde jahu ja vala peale kuum puljong. Keeda madalal kuumusel 45 minutit, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri suppi röstitud saiakuubikute ja riivitud juustuga.
Retsept: Evelin Ilves “Kingitud maitsed”