Pasta suitsupeekoni ja päikesekuivatatud tomatitega

15 minutit õhtusöögini, külmkapis haigutab tühjus. Õnneks leian tüki suitsupeekonit ja laupäevasest pitsast üle jäänud pooliku purgi päikesekuivatatud tomateid. Ruttu veekeetjas vesi keema, et pastakeeduvesi kiiremini valmis saaks, pann tulele, peekon viilutada ja pannile särisema. Juba ongi pasta keenud, hulka veidi toorjuustu ja tomatid ning mõnus õhtusöök ongi valmis.
Kasinates tingimustes tekivadki need lihtsad, aga ülimaistvad road. Head isu!

Pasta suitsupeekoni ja päikesekuivatatud tomatitega

4 sööjale

300 g pastat
150 g suitsupeekonit
100 g maitserohelisega toorjuustu
päikesekuivatatuid tomateid
soola-pipart

Keeda pasta vastavalt juhendile. Viiluta peekon ja prae krõbedaks, maitsesta soolaga. Sega valmiskeedetud pasta toorjuustuga, lisa poolitatud päikesekuivatatud tomatid. Tõsta pasta taldrikutele, aseta peale krõbedad peekoniviilud. Puista peale värskelt jahvatatud musta pipart.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga