Tomatine pelmeenivorm
Tomatise pelmeenivormi retsepti leiab ka ajakirja Maret aprillikuu numbrist.
Tomatine pelmeenivorm
4-6 sööjale
1 pakk (350 g) minipelmeene
1 sibul
2 sellerivart
1 paprika
2 küüslauguküünt
400 g purustatud tomateid
1 dl vett
1 sl suhkrut
1 sl kuivatatud tüümiani
väike punt hakitud basiilikut
soola-pipart
100 g Valio Forte juustu
praadimiseks õli
Haki sibul, seller, paprika ja küüslauk. Kuumuta pannil õli ja kuumuta köögivilju madalal kuumusel 7-8 minutit. Lisa juurde küüslauk, purustatud tomatid, suhkur, kuivatatud tüümian ja hakitud basiilik. Lisa veidi vett, maitsesta soola-pipraga ja hauta kastet madalal kuumusel 20 minutit.
Samal ajal keeda pelmeenid vastavalt pakil toodud juhendile.
Tõsta keedetud pelmeenid ahjuvormi, vala peale tomatikaste ja puista peale riivitud juust. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit kuni juust on pruunistunud. Enne serveerimist lase 10 minutit taheneda.
Ilus pilt! Ja Maret seekord puha tuttavaid täis 😀
Nägin seda retsepti ka juba Maretist ja isegi imestasin, et nii palju tuttavaid tegijaid 🙂
Olen varem pannud peale munade ja piimasegu ja ahju. Kunagi ei ole keetnud, milleks lisatööd?
In. – võib ka külmutatud pelmeenid panna, aga sel juhul tuleks küpsetusaega pikendada 30 minutini.
I’ve been surfing on-line greater than 3 hours today, yet I by
no means discovered any interesting article like yours. It’s lovely value sufficient for me.
In my opinion, if all webmasters and bloggers made just right content
material as you did, the net can be much more useful than ever before. https://Www.Waste-Ndc.pro/community/profile/tressa79906983/