Ülepannikoogid

Viimasel ajal on meil vähemalt pea igal pühapäevahommikul pannkoogid laual. Õhukesed ülepannikoogid on meie lemmikud ning alati peab olema pannkookide peale määrida sulatatud juustu. Alles siis avatakse moosipurgid.

Ma ei pea end teab mis pannikoogiküpsetajaks, kuid selle retsepti järgi küpsetades tulevad mõnusad õhukesed pannkoogid, mis jahtudes kuivaks ega kõvaks ei tõmba. Kusjuures kaval nipp on tainas eelmisel õhtul valmis teha – sega tainas valmis, lisades pool piima kogusest ning jäta külmkappi üleöö seisma. Hommikul lisa ülejäänud piim ning küpseta pannkoogid.

Sellest kogusest saavad korralikult kõhu täis süüa kaks inimest.

Ülepannikoogid

2-3 sööjale

4 muna
1 sl suhkrut
3 dl jahu
0,5 l piima

Klopi munad suhkruga lahti. Lisa jahu ja sega ühtlaseks. Lisa pidevalt segades piim. Lase taignal 30 minutit seista.
Kuumuta pannil killuke võid ja küpseta õhukesed ülepannikoogid.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga