Peedimahlaga chiapuding

Chia-seemned on tuntud kui superfood, sisaldades kasulikke rasvhappeid, kiudaineid, antioksüdante ja rohkelt valku. Laktoosivaba ja madala suhkrusisaldusega puding on kerge ja maitsev eine hommikuks või vahepalaks või miks mitte tervislikuks magusroaks. Seemneid võib tarbida kohe, aga kui neid leotada vedelikus, siis seemned paisuvad ja moodustavad želatiinitaolise tarretatud aine.

Imekauni tumeroosa pudingi saad kasutadas naturaalset Biotta peedimahla. Peedimahl on kasulik meie verele ja eriti talvisel perioodil kui vajame kindlamat immuunsust, et haigustele ja levivatele viirustele vastu panna.
Peedimahlaga chiapuding 

5 sl chia seemneid
4 dl kookospiima
2 sl agaavisiirupit
1 tl vaniljesuhkrut
2 sl Biotta peedimahla

Vispelda omavahel chia seemned, kookospiim, agaavisiirup ja vaniljesuhkur. Tõsta pool segust teise anumasse ja sega juurde peedimahl. Tõsta peedimahlaga puding pokaalidesse, aseta pokaal poolviltu ja lase külmikus seista 4 tundi kuni üleöö. Kui seemned on paisunud, tõsta peale ülejäänud puding. Serveeri koos kreeka jogurti, marjade ja seemnetega.

Postitus valmis koostöös A.Vogel loodustoodetegaLisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga