Köögivilja-pastasalat läätsedega

Suvekuumaga veedaks võimalikult vähe aega köögis, toidud võiks olla pigem jahedad ja valmida vähese vaevava. On ju nii? See koorene vegan pastasalat köögiviljade ja läätsedega vastab igati maitsva suvetoidu kriteeriumitele. Lihtne ja kiire valmistada, ei vaja kuumutamist ja hea toitev kõhutäis.

Sobib hästi piknikule karbiga kaasavõtmiseks. 

pastasalat

Köögivilja-pastasalat läätsedega 

200 g teokarbikujulisi makarone 

100 g Salvest Vegan majoneesi 

Veidi sidrunimahla 

1 spl värsket hakitud peterselli 

100 g rohelisi türgi ube 

Peotäis kirss-tomateid 

1 kollane paprika 

100 g konservmaisi 

100 g aurutatud konservläätsi 

Keeda pasta vastavalt õpetusele soolases vees al dente. Kalla keedetud pasta sõelale ja loputa külma veega, nõruta ja tõsta kaussi. Sega juurde majonees, veidi sidrunimahla ja hakitud petersell.  

Aja uuesti potis vesi keema, maitsesta soolaga ja lisa türgi oad. Keeda ubasid 4 minutit, nõruta ja loputa külma vee all. Lisa oad, poolitatud kirss-tomatid, tükeldatud paprika, mais ja läätsed makaronidele. Vajadusel maitsesta soolaga. Sega kergelt läbi ja serveeri. 

Retsept valmis koostöös @salvest

pastasalat


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.