Pasta marineeritud artišokiga
PASTA MARINEERITUD ARTIŠOKIGA
Kas sa oled kunagi proovinud marineeritud artišokki? Marineeritud artišokid on imemaitsvad, krõmpsuvad ja kergelt pähklise maitsega.
Minu lemmikud on marineeritud artišokid oliiviõlis (leiad need Kreeta Maitsed epoest). Kasutan marineeritud artišokke niisama snäkiks, salati sisse, suupistete valmistamiseks, võileiva peale ja nagu nüüd avastasin, sobivad need suurepäraselt ka pastaroa valmistamiseks.
Artišoki pasta valmistamine käib lihtsalt ja kiiresti ning tulemus saab ülimalt hõrk ja maitseküllane. Soovitan proovida!
PASTA MARINEERITUD ARTIŠOKIGA
400 g munanuudleid
1 purk (270g) marineeritud artišokke
2 küüslauguküünt
1 sidrun
Värsket peterselli
Musta pipart
Riivitud parmesani vm kõva juustu
Keeda munanuudlid soolases vees al dente, nõruta.
Kuumuta pann, vala pannile marineeritud artišokid koos õliga ja suru kahvliga veidi katki. Lisa hakitud küüslauk, kuumuta mõni minut. Tõsta pannile keedetud pasta, sega kergelt läbi. Pigista peale sidrunimahla, puista värsket hakitud peterselli ja jahvata musta pipart. Sega kergelt läbi. Serveeri riivitud parmesaniga.
Retsept valmis koostöös: Kreeta Maitsed
VAATA KA NEID RETSEPT: