Pasta marineeritud artišokiga 

PASTA MARINEERITUD ARTIŠOKIGA

Kas sa oled kunagi proovinud marineeritud artišokki? Marineeritud artišokid on imemaitsvad, krõmpsuvad ja kergelt pähklise maitsega.

Minu lemmikud on marineeritud artišokid oliiviõlis (leiad need Kreeta Maitsed epoest). Kasutan marineeritud artišokke niisama snäkiks, salati sisse, suupistete valmistamiseks, võileiva peale ja nagu nüüd avastasin, sobivad need suurepäraselt ka pastaroa valmistamiseks.

Artišoki pasta valmistamine käib lihtsalt ja kiiresti ning tulemus saab ülimalt hõrk ja maitseküllane. Soovitan proovida!

PASTA-MARINEERITUD-ARTIŠOKIGA

PASTA MARINEERITUD ARTIŠOKIGA

400 g munanuudleid 

1 purk (270g) marineeritud artišokke

2 küüslauguküünt 

1 sidrun  

Värsket peterselli 

Musta pipart 

Riivitud parmesani vm kõva juustu 

Keeda munanuudlid soolases vees al dente, nõruta. 

Kuumuta pann, vala pannile marineeritud artišokid koos õliga ja suru kahvliga veidi katki. Lisa hakitud küüslauk, kuumuta mõni minut. Tõsta pannile keedetud pasta, sega kergelt läbi. Pigista peale sidrunimahla, puista värsket hakitud peterselli ja jahvata musta pipart. Sega kergelt läbi. Serveeri riivitud parmesaniga. 

Retsept valmis koostöös: Kreeta Maitsed

VAATA KA NEID RETSEPT:

KOORENE PASTA KREVETTIDEGA

PASTA SUITSULÕHE JA SPINATIGA

KOORENE PASTA METSASEENTEGA