Kakaomandlid
Tervislikud snäksid, mis on praegusel kingihooajal tore vaheldus isetehtud trühvlitele ja kommidele. Meeldivad ka neile, kes muidu magusat ei armasta, sest mandlite magusust saab ise suhkru kogusega timmida.
Retsept on tehtud väikesele kogusele, suurema hulga valmistamiseks kasuta ahju – rösti mandlid ahjus 160 kraadi juures ja sega seejärel kakaoga.
Kakaomandlid
100 g mandleid
2 sl õli
2 sl kakaod
1 sl tuhksuhkrut
näpuotsatäis soola
Kuumuta pannil õli ja rösti mandleid keskmisel kuumusel 5-6 minutit, aeg-ajalt mandleid segades. Sega kakao, suhkur ja sool. Vala mandlid kaussi, sega kakao-suhkruga ühtlaseks. Laota ühtlase kihina küpsetuspaberile jahtuma.