Magusas tšillikastmes lõhevardad

Kui šašlokist villand, grilli vahelduseks kala. Magusas tšillikastmes lõhevardad on üks minu lemmikretsepte kala grillimiseks. Ettevalmistusprotsess on minimaalne – vaid kala tükeldada ja segada kokku marinaadiained ning seejärel grillid- eriti mugav kui tahad kiiresti midagi lauale saada.

Magusas tšillikastmes lõhevardad on suurepärane valik nii peolauale kui ka suvegrillidele. Need lisavad mitmekülgsust ja vaheldust traditsioonilistele grillroogadele.

Magusas tšillikastmes kalapalad maitsevad magus-vürtsikalt, täiendades lõhe hõrku maitset.

NIPP! Allesjäänud lõhest saad järgmisel päeval valmistada maistva salati.

MAGUSAS TŠILLIKASTMES LÕHEVARDAD

  • 800 g lõhefileed
  • Marinaad:
  • 3 sl magusat tšillikastet
  • 2 sl sojakastet
  • 1 sl valget veiniäädikat või õunaäädikat
  • tükk riivitud ingverijuurt või 0.5 tl ingveripulbrit
  • 1 sl fariinsuhkrut


Valmistamine:

Lõika lõhefilee suuremat sorti piklikeks kangideks.
Sega marinaadiained omavahel, lisa lõhekangid ja lase umbes tund aega maitsestuda.
Lükka lõhetükid leotatud puuvarraste või õlitatud metallvarraste otsa. Määri veel marinaadiga.
Grilli või küpseta valmimiseni, vardaid aeg-ajalt keerates.

lohevardad

VAATA LISAKS:

GRILLITUD FORELL VÄRSKE KARTULI SALATIGA



3 thoughts on “Magusas tšillikastmes lõhevardad”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga