Krõbedad riisi-šokolaadikuhjad

Endiselt Nami-nami kooskokkamise riisidesserdid ja magusad küpsetised laines 🙂
Seekord valmisid mõnusad krõmpsud paisutatud riisi maiustused, milles kasutasin šokolaadiga hommikusöögi riisihelbeid. Maitselt meenutas kass Arturi kooki.

  • 3 hakitud Marsi šokolaadi
  • 50 g võid
  • 75 g paisutatud riisi või maisihelbeid

Valmistamine:
Sulata või ja šokolaad mikroahjus või aeglaselt paksupõhjalises potis. Lisa riisikrõbuskid ja sega hoolega.
Jaota väikestesse pabervormidesse või väikesesse küpsetuspaberiga vooderdatud vormi.
Lase külmkapis hanguda – selleks kulub umbes 20 minutit.
Lõika Marsikook terava noaga väikesteks ruutudeks.

Allikas: Nigella Lawson



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga