Austria pannkoogirullid kohupiimatäidisega


Pühapäevaste pannkookide magusam variant. Kuumade pannkookide kõrvale serveerisin vaniljejäätist. Järgmisel päeval aga tundusid külmalt nad isegi paremad.



Kogus: 5 tk

Tainas:

  • 2 dl nisujahu
  • 2 muna
  • 1,5-2 dl piima
  • 1,5 dl vett
  • 30 g võid
  • veidi soola


Täidis:

  • 50 g toasooja võid
  • 2 munakollast
  • 250 g kohupiima
  • 1 dl rosinaid
  • 3 munavalget
  • 1,5 dl suhkrut


Koorekaste:

  • 1 munakollane
  • 1,5 dl vahukoort
  • 1 sl suhkrut

Kaunistamiseks:

  • mandlilaaste


Sega jahu veidikese soolaga. Vahusta vispliga munad, piim ja vesi ning sega hulka jahu. Lase 15 min seista ja lisa siis sulatatud või. Küpseta õhukesed ülepannikoogid.
Täidise jaoks vahusta või, sega hulka munakollased, kohupiim ja rosinad. Vahusta ka munavalged kõvaks vahuks, lisa suhkur ja vahusta veidi veel. Sega munavalgevaht kohupiimasega hulka. Määri täidis pannkookidele, keera need rulli ja lao võitatud ahjuvormi. Vahusta omavahel kastme ained. Vala segu pannkookidele, puista peale mandlilaaste ja küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.

Retsept on pärit raamatust “Pereköögi kokaraamat”



1 thought on “Austria pannkoogirullid kohupiimatäidisega”

  • minul sai täidis liiga vedel ja liiga palju. Segasin täidisele lisaks vahukoore ja kallasin peale. Suhkrut panin ka ainult poole koguse.Tuli väga maitsev!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga