Hakkliha-sinihallitusjuustutäidisega pannkoogid


Toitvate pannkookide täidises on rikkalikult hakkliha ja põnevat maitset andmas sinihallitusjuust. Viimase võib asendada ka mõne teise juustuga.



Pannkoogid:

  • 1 l piim
  • 5 dl nisujahu
  • 3 tk muna
  • 1 tl sool


Täidis:

  • 400 g hakkliha
  • 1 tk sibul
  • 1 küüs küüslauku
  • 200 g tomatipüree
  • 1 tl (kuivatatud) tüümian
  • sool
  • must pipar
  • 100 g sinihallitusjuust


Peale:

  • 100 g riivjuust


Taina valmistamiseks sega kõik ained omavahel ja lase vähemalt pool tundi paisuda. Küpseta vähese õliga suured ülepannikoogid. Täidise tegemiseks pruunista pannil hakkliha. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae veidi. Lisa tomatipüree. Maitsesta tüümiani, soola ja musta pipraga. Kuumuta veel veidi ning lisa murendatud sinihallitusjuust. Sega läbi ja tõsta tulelt. Kuumuta ahi 200°C-ni. Tõsta pannkookidele täidist ning keera need rulli. Aseta pannkoogid tihedalt võitatud ahjuvormi ja puista üle riivjuustuga. Küpseta 5 minutit, kuni juust on sulanud. Retsept on arvestatud neljale portsjonile.

Retsept on pärit ajakirjast Kodukiri.



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga