Martsipani-pähklimaiused

Kuna plaan on nii mõnesegi kingikotti sokutada ka isetehtud maiustusi, tegin kõigepealt proovitöö. Valmistasin 4 sorti maiuseid – martsipani-pähklimaiused, mandlitrühvlid, šokolaadi-pähklikuhjad ja bränditrühvlid. Tulemusega igati rahul – esiteks polnud nende valmistamine üldsegi nii keeruline kui alguses arvasin ja loomulikult maitsesid väga hästi – minu lemmikud olid šokolaadi-pähklikuhjad.

15 tükki

  • 50 g (röstitud ja kooritud metsa) -pähkleid
  • 200 g martsipani
  • 200 g tumedat šokolaadi

Sulata tume šokolaad.
Vormi iga pähkli ümber martsipani.
Veereta käte vahel ümmargusteks pallideks.
Kasta kommid ükshaaval šokolaadi sisse ja aseta küpsetuspaberiga kaetud taldrikule või suuremale liuale. Tõsta 15 minutiks külma.

Allikas: Šokolaadiraamat



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga