Šokolaadi-pähklikuhjad

Mõnusad krõmpsuvad kommid. Algses retseptis oli kasutatud digestive küpsiseid, aga mina lisasin segusse müslitükke.



15 tükki

  • 200 g valget šokolaadi
  • 100 g Digestive küpsiseid või müslit
  • 100 g metsapähkleid
  • 200 g tumedat šokolaadi

Sulata veevannis tükeldatud šokolaad. Murenda küpsised kausikesse ja sega valge sulatatud šokolaadiga. Sega hulka tükeldatud pähklid. Tõsta kuhjakesed lusika abil küpsetuspaberile tarduma. Sulata veevannis tume šokolaad. Kasta kuhjakesed kahe lusika abil tumedasse sulatatud šokolaadi ja tõsta taas küpsetuspaberile tarduma. Maiused on valmis 1-2 tunni pärast.

Allikas: Šokolaadiraamat



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga